Over mij

Mijn naam is Joris van Duin en ik heb intens fit opgericht. Ik heb jarenlang in de grafische industrie gewerkt en halverwege de 40 jaar vond ik dat het tijd werd om sport een onderdeel van mijn werk te maken. Sporten is altijd een belangrijk onderdeel in mijn leven geweest, ik haal daar ontspanning en voldoening uit. Daar kwam het idee uit voort om andere mensen ook een vitalere versie van zichzelf te gunnen.

Vitaliteitscoach

Ik heb de opleiding tot Vitaliteitscoach gevolgd bij Sonnevelt Opleidingen. Daarbij vond ik het belangrijk om te weten hoe het menselijk lichaam werkt en hoe het reageert zowel fysiologisch als pathologisch. Daarom heb ik gelijktijdig de opleiding Algemene Medische Basiskennis gevolgd. Het was flink zweten en ik ben mijzelf tegengekomen, maar het is gelukt!

Nu adviseer en inspireer ik met intens fit mensen om een gezond(er)e leefstijl aan te nemen, zodat zij zowel fysiek als mentaal de beste en fitste versie van zichzelf kunnen worden en blijven. Dat is waar het uiteindelijk om gaat.

Zonder wrijving en doorzettingsvermogen geen glans!