Leefstijlcoaching

Zoek jij innerlijke motivatie? Wil jij dat jouw ogen weer gaan stralen? Als leefstijlcoach help ik jou te motiveren, doelgerichter te maken en eigen verantwoordelijkheid te nemen voor jouw leven. Als coach maak ik jou duidelijk wat de noodzaak is van gedragsverandering. Vervolgens zet ik jou in beweging, in de richting van een evenwichtiger en vitaler leven.

Meer rust dankzij de stresscounseling

Wanneer je bijna bezwijkt onder een te hoge werkdruk en geen nee kan zeggen tegen extra werk, kun je last krijgen van stressverschijnselen. Je hebt dan geen plezier meer in het werk, verliest energie en kan aan niets anders meer denken dan werk en problemen. Als de stress langdurig aanhoudt kunnen er ook lichamelijke klachten ontstaan. Stress kan op termijn een groot probleem worden, daarom is het belangrijk om de signalen tijdig te signaleren en ermee aan het werk te gaan.

Bij stresscounseling draait het niet alleen om manieren om met stress om te gaan. Samen met jou pak ik de diepere oorzaak van stress aan. Zodat jij (weer) sterker in het leven komt te staan en de houding tegenover jezelf en het werk kunt veranderen. Hierdoor zal je meer rust ervaren.

Beperk het risico op een burn-out

Met een vitalere versie van jezelf beperk je het risico op een burn-out tot een minimum. Heb je al last burn-outklachten? Dan bouwen we het in een rustig tempo op.

De coaching wordt bij voorkeur gegeven in de natuur middels wandelcoaching. Dit gaat uiteraard in overleg. Laat intens fit jou rust geven, plan een intake in.