Informatie

Kwaliteit

Kwaliteit; welke opleidingen heb ik gedaan en wat ik door het jaar doe om de kwaliteit van mijn dienstverlenging te borgen.

Gecertificeerde HBO opleidingen;

* Beweegcoach - Sonnevelt Opleidingen

* Mentalcoach - Sonnevelt Opleidingen

* Stresscounselor Stress & Burn-out Coach - Sonnevelt Opleidingen

* Westerse Medische Basiskennis (CPION/SHO)

 Ik volg 2 x per jaar een dag de ALV/nascholing bij de VIV en volg een nascholingsdag voor de Westerse Medische Basis. Verder volg ik 2 x per jaar een intervisie met collega coaches/therapeuten.

Beroepsverenigingen;

* Vereniging Integrale Vitaliteitkunde; Registratienummer 1907970

Hiermee sluit ik mij aan bij de kwaliteitseisen, praktijk- en beroepscode van deze vereniging

 

De Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ)

Als lid van Vereniging Integrale Vitaliteitkunde beschik ik over een aansluiting bij een geschillencommissie waardoor ik tegemoet kom aan de eis zoals die door de WKKGZ (wet Kwaliteit, Klachten, Geschillen en Zorg) verplicht wordt gesteld. Deze wet zorgt ervoor dat je als cliënt een klacht kunt indienen. Dit zorgt voor duidelijkheid, waar je moet zijn met je klacht en dat de zorgverlener zich kan verbeteren en ervan kan leren. Natuurlijk is het beter om dit te voorkomen, heb je feedback of ben je ergens niet tevreden over. Ik hoor het graag, dan komen we er vast samen uit. Meer informatie vind je via onderstaande link;

Stappenplan Cliënt WKKGZ

 

Meldcode Huiselijk geweld en kindermishandeling

Als coach werk ik met de meldcode huiselijk geweld. Bij vermoeden van acute en structurele onveiligheid, volg ik het Meldcode 5 Stappenplan. Op basis daarvan bepaal ik als professional of ik melding moet doen bij Veilig thuis. Dit alles om jou de beste hulp te bieden die op dit moment het beste bij je past.

 

AGB codes

AGB code praktijk; 90106529

AGB code J.J. van Duin; 90065763